Parfúmy do prania

Vieš na čo slúžia parfumované oleje na pranie?

Parfumované oleje na pranie pridávajú do oblečenia a prádla príjemnú vôňu.

Ich hlavnou úlohou je zanechať na oblečení sviežu a príjemnú vôňu po vypratí alebo vysušení. Tieto oleje sú tiež účinné pri odstraňovaní zápachu alebo neutralizovaní nepríjemných pachov.

Používanie parfumovaných olejov na pranie je hlavne estetickou preferenciou a môže prispieť k celkovému zážitku z prania.

Je však dôležité si uvedomiť, že každý z nás je jedinečný. Niekto obľubuje sýte vône, iný preferuje jemnosť alebo sviežosť. 

V našej ponuke prémiových parfumov do prania La Bella Lavanderina a Amarasico si každý nájde svoju vôňu číslo 1. vonave pranie

 

Sú vaše parfumy na pranie vhodné aj do sušičky?

V prípade našich parfúmov na pranie si túto otázku už nikdy nebudete musieť položiť.  Naše parfumy na pranie sú jedinečné aj tým, že ich môžete použiť aj na prevoňanie prádla v sušičke. Aby ste ale dosiahli ten najdokonalejší výsledok, odporúčame parfúm nakvapkať na kúsok látky, alebo využiť guličky do sušičky, určené práve na prevoňanie prádla v sušičke.

Už po chvíli zistíte, že aj samotné sušenie rozvonia váš interiér. 

 

Ako používať parfumy do prania Amarasico a La Bella Lavanderina pri praní?

V PRÁČKE: nalejte 1 alebo 2 uzávery prípravku do dávkovača na aviváž, podľa intenzity parfumu, ktorý chcete získať. Možno použiť aj v kombinácii s neutrálnou avivážou Fluffy. 5 ml parfúmu na pranie vystačí na jedno pranie. 

RUČNE: pri poslednom plákaní pridajte obsah jedného alebo dvoch uzáverov na každých 5 litrov vody.

Vďaka svojej koncentrácií tak jedno 500 ml balenie parfúmov vystačí až na 100 praní. 

 

Ako si vybrať vôňu, ak nepoznám parfumy do prania Amarasico a La Bella Lavanderina?

V prípade, že si nedokážete vybrať, ktorá vôňa by vám vyhovovala najviac, odporúčame využiť ponuku našich vzoriek. Vďaka tomu si môžete vyskúšať vôňu každého parfúmu a už potom je len na vás ktoré si vyberiete. 

 

 Môžem vaše parfúmy zakúpiť aj niekde v predajni, alebo len na eshope?

V prípade, že máte záujem, môžete si naše parfúmy otestovať aj priamo v našej predajni Voňavé kráľovstvo v Senci na Lichnerovej ulici 8 (hneď vedľa O2 predajne a cukrárne Balkán). Privíta vás tam náš vždy nápomocný a usmievavý personál. Tešíme sa na vás.