Prečo parfumovať bielizeň

Free photo shop for clothing,clothes shop on hanger at the modern shop boutique

Existuje niekoľko dôvodov, prečo bielizeň zapácha:

  1. Eliminácia nepríjemných pachov: textílie môžu zadržiavať pachy, ako napríklad od jedla, potu alebo dymu, ktoré môžu pretrvávať aj po vypraní. Pridanie profesionálneho parfumu do bielizne pomáha eliminovať tieto nepríjemné pachy a zanecháva oblečenie svieže.
  2. Pocit čistoty: vôňa čistej bielizne, a najmä látok v domácnosti, sa často spája s pocitom čistoty a sviežosti. Toto vnímanie je objektívne a výrazne zvyšuje radosť zo života.
  3. Príjemná vôňa: Dobrú vôňu bielizne možno použiť aj ako skutočný „osobný parfém“, ktorý spríjemní zážitok tým, ktorí nosia alebo používajú  odevy vypraté s pomocou parfumovaných olejov La Bella Lavanderina.

Vo všeobecnosti je navoňanie bielizne osobnou voľbou a závisí od individuálnych preferencií. Formulácia našich parfumov na pranie je špeciálne vyvinutá tak, aby sa veľmi priblížila klasickejším parfumom na trhu v parfumériách. Z tohto dôvodu sme vytvorili množstvo esencií, dokonca veľmi odlišných od seba, aby sme sa priblížili najrozmanitejším chutiam našich zákazníkov.