Porovnanie kvality prémiových a štandardných sviečok

Rozdiel medzi štandardnými a prémiovými sviečkami nie je len o cene. Na prvý pohľad si určite všimnete, že cenovky na známych sviečkach sú o niečo vyššie. V skutočnosti je ich cena nižšia, čo sa týka ich využitia a zážitku z ich vôní. 

Práve preto Vám prinášame dnešný článok, aby sme Vám priblížili, prečo je u nás kvalita na prvom mieste a prečo kvalitné sviečky dokážu naopak ušetriť nejaké to EUR-o , ktoré následne môžete investovať, napríklad do seba ;-)

Prémiové sviečky Woodwick a Yankee Candle predstavujú nezameniteľný zážitok vytvárania atmosféry a prinášajú množstvo výhod, ktoré ich robia jasnou voľbou oproti bežným sviečkam. Ich kvalitné zloženie, obsahujúce vyššie kvalitné vosky a esenciálne oleje, zabezpečuje nielen dlhšiu dobu horenia, ale aj intenzívnejšie a príjemnejšie vône.

Pri porovnaní s bežnými sviečkami sa prémiové vyznačujú rovnomernejším spaľovaním, čo znamená dlhotrvajúci a efektívny zážitok. Okrem toho, ich sofistikovaný dizajn a elegantné obaly pridávajú do každého priestoru dotyk luxusu.

Investícia do prémiových sviečok sa v konečnom dôsledku vypláca, keďže ich prevedenie a estetika prekračujú bežné štandardy. Pre tých, ktorí ocenia kvalitu, vôňu a dlhodobú hodnotu, predstavujú naše prémiové sviečky neodolateľnú voľbu, ktorá vytvára špeciálnu atmosféru a dodáva jedinečný dotyk do každého domova.

 

Čím sú naše sviečky výnimočné:

- Sviečky Woodwick dokážu vyplniť Váš domov úžasnou arómou. To ale nie je všetko. Vďaka unikátnym knôtom , ktorý pri horení jemne praská si Vás získajú už od prvého okamihu. 

- Tak sviečky Woodwick ako aj Yankee Candle už po chvíľke horenia vytvárajú na povrchu takzvaný bazén, vďaka čomu je vôňa uvoľňovaná rovnomerne s ideálnou intenzitou. Rovnomerné horenie zabezpečí aj to, že pri horení nám nevznikajú "voskové mantinely" ako pri bežných sviečkach a tým je horenie omnoho dlhšie.  

A položte si otázku, platili ste za voskové mantinely, alebo úžasné vône vášho domova? 

Výber je ale samozrejme vždy na Vás.

 

Blížia sa nám Vianoce a kto by si nechcel užívať vianočnú atmosféru s vôňami škorice už dnes? 

Neváhajte a vyberte si jednu z našich sviečok, vždy podľa vašej chuti.

 

Vaše Voňavé kráľovstvo